FAQ

Intrebari frecvente Tur virtual 360°


Un tur virtual este simularea digitala a unei locatie existente compusa dintr-o succesiune de fotografii executate dintr-un punct fix. Ele pot utiliza elemente multimedia cum ar fi sunete, naratiune, texte, logo, imagini sau continut html.


Turul virtual este un produs online care permite potentialului cumparator sa viziteze in orice zi si la orice ora locatia de care este interesat, fara sa il coste timp sau bani. Acest instrument de marketing va aduce un beneficiu enorm in orice domeniu de activitate deoarece locatia poate fi vizualizata de multi clienti intr-un timp foarte scurt, de catre persoane din orice alt oras sau tara.


In functie de complexitatea proiectului, un tur virtual poate dura intre 48-72 ore.


Toate elementele ce creeaza turul virtual vor fi livrate pe CD, impreuna cu fotografiile panoramice realizate in locatie.


Turul virtual are la baza aplicatia flash care este utilizata pe 99% dintre calculatoare si device-uri portabile. Prin intermediul obiectelor flash, se poate creste dinamismul unei pagini și facilita interacțiunea cu utilizatorul.


Tururile noastre virtuale sunt pe deplin compatibile cu orice dispozitiv mobil. Sistemul nostru va detecta automat device-ul utilizat si va folosi o metoda de afisare compatibila cu acesta.


360° Virtual Foto ofera servicii in orice localitatea din tara, in situatia in care clientul suporta cheltuielile de trasnport si cazare acolo unde este cazul.


Folosim aparate foto DSLR Full Frame cu obiective fixe profesionale. Sistem de panoramare ce poate fi montat in orice locatie. Software cu licenta pentru crearea tururilor virtuale.top

Cum pot naviga in turul virtual?

Bine de stiut!